Over mij

Hallo, ik ben Ellen.

Ik ben 35 jaar, getrouwd, mama van een dochtertje, gepassioneerd yoga-beoefenaar, natuurliefhebber en boekenverslinder. Mensen in mijn nabije omgeving omschrijven mij wellicht als zacht, empathisch en positief.


In 2010 studeerde ik af als ‘Master in de Psychologie’ aan de KULeuven. Daarna werkte ik ongeveer elf jaren in diverse settings, enerzijds binnen het onderwijsdomein, waar ik als psycholoog gewerkt heb met kinderen, jongeren, ouders, en onderwijspersoneel. Anderzijds heb ik een aantal jaren gewerkt als loopbaanbegeleider voor personen met een arbeidsbeperking. Sinds september 2021 ben ik werkzaam in mijn praktijk.


Tijdens mijn loopbaan volgde ik verschillende bijkomende opleidingen, oa. een postgraduaat ‘Autisme en (rand-)normale begaafdheid’  (KHLim), een basisopleiding ‘Acceptance and Commitment therapie’ (Allegre), een basisopleiding ‘Oplossingsgericht hulpverlenen’ (De Content), een postgraduaat ‘Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen’ (UCLL, Diepenbeek) en een postgraduaat  'Oplossingsgericht Cognitief Systemisch Counselor' aan het Korzybski Instituut (Antwerpen-Brugge).


Ik ben erkend door de psychologencommissie (Erkenningsnummer: 872130510) en in het bezit van een visum klinische psychologie (Visumnummer: 286694).